Актуально

Скоро до України переправлятимуть московських мажорів - Марченко

В РФ закінчуються буряти

13 травня в Одеській області пройшло спокійно та без обстрілів. В Арцизі вдалося відновити електропостачання. Про це заявив голова Одеської воєнної адміністрації Максим Марченко.

"В області все спокійно, обстрілів не було. Сьогодні завдяки злагоджені роботі наших енергетиків вдалось відновити роботу підстанції в одному з наших районів, яка нещоднавно була пошкоджена ракетними ударами росіян. Тепер в населених пунктах знову є світло", - зауважив Марченко.

До всього, голова Одеської ОВА цікаво прокоментував встрати російської армії на полі битки в Україні, мовляв, тепер на вірну смерть до українців направлятимуть москвичів-мажорів.

"Враховуючи ефективну роботу Збройнних сил, в російській армії вже закінчуютьтся буряти. Є інформація, що недоумками в Кремлі буде прийнято рішення відправляти на війну в Україну московських мажорчиків. Але для нас, що буряти, що москвичі, однаково якісно удобрюють українські поля. прогнозовано, врожай буде особливо добірним. Разом до перемоги", - зазначив голова Одеської ОВА.


Джерело: https://t.me/odeskaODA/563


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися