Актуально

Наркоцукерки та марихуана: в Одесі біля пошти затримали наркозлочинця (фото)

Сказав, що збирався вживати сам і пригощати друзів

Одеські поліцейські затримали 23-річного наркозлочинця біля відділення Нової пошти на Фонтанській дорозі, як він щойно там отримав посилку. У неї були наркотичні цукерки та марихуана, повідомляють у ГУНП в Одеській області.

Одесит зізнався, що придбав марихуану, наркомісткі цукерки та суміш для паління, які планував вживати сам, а при нагоді пригостити й друзів.

"Відомості за цим фактом правоохоронці внесли до Єдиного регістру досудових розслідувань за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України. Вилучені в рамках провадження речовини направили на експертизу. За її висновками буде вирішено питання щодо притягнення фігуранта до відповідальності", - повідомили у ГУНП.

Зазначимо, що незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, караються штрафом від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися