В Одесі водійки збили трьох неповнолітніх: в якому стані постраждалі

В Одесі за добу сталося дві ДТП з травмуванням підлітків

Дорожньо-транспортні пригоди, що сталися ввечері 16 липня в Київському районі Одеси, призвели до постраждалих серед підлітків. Одну з водійок підозрюють у керуванні в стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Перша ДТП: нетвереза водійка і наїзд на дівчину

Близько 19:00 49-річна водійка автомобіля "Ford Fusion", рухаючись заднім ходом на вулиці Академіка Корольова, збила 16-річну дівчину. Внаслідок цього постраждала отримала забої попереку та суглобів. Після наїзду водійка продовжила рух, пошкодивши ще два припаркованих автомобілі - "Ford" та "Hyundai".

Поліція, яка прибула на місце події, помітила ознаки алкогольного сп'яніння у водійки. Перевірка підтвердила, що вміст алкоголю в її організмі перевищував допустиму норму в десять разів. Постраждалій надали необхідну медичну допомогу, наразі її стан стабільний.

Друга ДТП: наїзд на двох підлітків на електросамокаті

Близько 20:30 на перехресті Люстдорфської дороги та вулиці Левітана 37-річна водійка автомобіля "Mazda" збила двох 16-річних хлопців. Вони перетинали дорогу на одному електросамокаті через пішохідний перехід, коли світлофор не працював через відсутність електроенергії. Підлітки отримали множинні садна та були доставлені до лікарні. Після надання допомоги вони повернулися додому.

Відповідальність водійок

Обидві автівки були поміщені на арештмайданчик. Водійок притягнуть до адміністративної відповідальності за ст. 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу). Водійці, яка керувала автомобілем у стані сп’яніння, також загрожує відповідальність за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп’яніння).

ДТП на Одещині 

Ввечері, 7 липня, близько 20:00 у селі Маяки Одеського району сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої травмувався 13-річний хлопчик. За попередньою інформацією поліції, водій рейсового автобуса, який рухався за міжнародним маршрутом, наїхав на підлітка, що перетинав дорогу на нерегульованому пішохідному переході. 

В Приморському районі Одеси сталася автопригода, в результаті якої травмувалися четверо людей, зокрема двоє 11-річних хлопчиків. Інцидент стався на перехресті вулиць Велика Арнаутська та Європейська, де через відсутність електроенергії не працював світлофор.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися