В Одесі чоловік “прокотив” співробітника ТЦК на капоті: деталі (ВІДЕО)

В Одесі водій наніс травми військовослужбовцю

Сьогодні в Хаджибейському районі Одеси співробітники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) і Національної поліції вимагали надати чоловікові документи, що підтверджують особистість та військово-облікові документи. Втім на цю вимогу водій не зупинився й продовжив їхати, навіть попри те, що перед ним стояли військові. Одеський обласний ТЦК та СП відреагував на цю ситуацію. 

В мережі з’явилось відео, де видно, що представника ТЦК “прокотили” на капоті авто. Втім згодом, співробітники ТЦК наздогнали водія та зупинили машину. Крім того, пасажири авто коментували ситуацію й стверджували, що їм погрожували їм зброєю та ламали машину.

Увага! Відео 18+, містить ненормативну лексику!


Реакція ТЦК

У результаті цього він наніс травми військовослужбовцю, який після бойових поранень на фронті проходить службу в ТЦК та СП. Потерпілий вже надав свідчення, щоб сприяти швидкому притягненню порушника до відповідальності за порушення правил дорожнього руху. Керівництво Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки контролює цю ситуацію. Таке жахливе ставлення до захисників, які втратили здоров’я на передовій, є неприпустимим!, – йдеться в повідомленні. 

Крім того, в обласному ТЦК нагадали про аналогічний випадок, що стався в Одесі в червні. Щодо тієї ситуації, суд вже обрав водію, запобіжний захід у вигляді двох місяців тримання під вартою.

Нагадаємо, в Одеському територіальному центрі комплектування (ТЦК) надали докладні роз’яснення щодо категорій громадян, які мають право на відстрочку від призову на військову службу. Згідно зі статтею 23 Закону України “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію”, існує кілька основних причин, через які громадяни можуть отримати відстрочку. деталі за посиланням


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися