В Одеській області сталася смертельна ДТП: подробиці аварії

Внаслідок аварії загинув пасажир легкового автомобіля, обидва водії поїхали до лікарні з переломами та забоями.

Жахлива ДТП сталася за участю фури та легковика, на трасі Одеса – Рені біля села Орлівка. Загинула одна людина. Ще трьох – доставили в лікарню.

Про це повідомляє Національна поліція в Одеській області. 

Попередньо встановили, що 47-річний житель села Новосільське, рухаючись на легковому автомобілі "ВАЗ" убік Ізмаїла, вийшов на обгін вантажних автомобілів і виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся з однією із вантажівок "IVECO". Великогабаритною машиною керував  51-річний житель Одеси.

y8Gysy5A9xEICCUqonBUkBELn.jpg

Унаслідок великої аварії загинув 42-річний односелець водія "ВАЗ". Керманичів обох транспортних засобів та 37-річного брата водія легковика доставили до Ренійської центральної міської лікарні з чисельними переломами й забоями кінцівок. Водіїв перевіряють, чи були вони тверезі за кермом. 

Наразі на місці події працюють співробітники територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановлюють всі обставини аварії. До Єдиного реєстру досудових розслідувань вже внесли відомості.

"Коментарі" писали вже жахливу аварію на Львівщині, де травмувалися близько трьох десятків людей На окружній дорозі Львова, в с.Гамаліївка, відбулась велика ДТП за участі рейсового автобуса й фури






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися