В Одесі невідомі підпалили автомобіль поліцейського

Автомобіль належить одеситці, яка віддала його в користування своєму синові поліцейському

В Одесі підпалили автомобіль, який належить 61-річній одеситці і знаходиться в користуванні у її сина - поліцейського. Інцидент стався вчора ввечері на вулиці Філатова. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Одеській області.

У результаті, вогонь пошкодив передню частину машини. На щастя, ніхто не постраждав.

"На місці події працювали співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій та слідчо-оперативна група. З місця вилучили пластикову пляшку з залишками запалювальної речовини", - розповіли у відомстві.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Як раніше писав портал "Коментарі", у випуску шоу "Вечірній квартал" студії "Квартал 95" ведучий Євген Кошовий і жіноча частина Національного заслуженого академічного українського народного хору їм. Мотузки висміяли ситуацію з згорілим будинком колишньої глави Нацбанку Валерії Гонтарєвої.

Нагадаємо, у селищі Гореничі під Києвом спалили будинок колишньої глави Національного банку України Валерії Гонтарєвої. З травня будинок використовувався як дачний, до вересня цього року територія перебувала під охороною шести працівників.

У зв'язку з цим інцидентом президент України Володимир Зеленський доручив начальнку СБУ Івану Баканову приєднатися до розслідування факту підпалу нерухомості.

Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися