Трагедія на дорозі: з'явилися подробиці масштабних аварій на Одещині

Водій вантажівок від отриманих травм загинули на місці

На Одещині 21 березня, сталися смертельні ДТП в Ізмаїльському районі на автодорозі Одеса – Рені неподалік села Нові Трояни та селища Суворове. Внаслідок трагедії загинули троє водіїв вантажівок.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Перша аварія сталася близько сьомої години ранку. 45-річний житель Миколаївської області, керуючи у напрямку Ізмаїла завантаженим автомобілем "Volvo", неподалік села Нові Трояни не впорався з керуванням і перекинувся набік. Від отриманих травм кермувальник загинув до приїзду "швидкої".

f5huTFuwlARTS-ZUwT6rf3WOx.jpg

Друга ДТП сталася приблизно за дві години потому біля селища Суворове. Попередньо відомо, що водій вантажівки "DAF" з напівпричепом, рухаючись у напрямку міста Ізмаїл, не впорався з керуванням й виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з такою самою вантажівкою. Водії обох транспортних засобів також загинули.

Is31iLtRAb2O696MYjpKRr3Lu.jpg

Наразі поліція встановлює повні обставини трагедії. Наразі на ділянці траси біля селища Суворове нині рух транспорту корегують поліцейські. Водіїв просять буди вкрай уважними на дорозі. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали про жахливу ДТП, яка сталася за участю фури та легковика, на трасі Одеса – Рені біля села Орлівка. Загинула одна людина. Ще трьох – доставили в лікарню.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися