На Одещині перекинувся румунський човен: чоловіка врятували прикордонники

Він тримався за човен, який зносило течією

На Дунаї перекинувся румунський човен, його кермувальника врятували українські прикордонники. Працівники Ізмаїльського  порту помітили  перевернутий човен та людину у воді й  негайно передали прикордонникам повідомлення. 

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Для порятунку чоловіка одразу вийшов прикордонний наряд на катері. Охоронці кордону дістали з води 19-річного хлопця, який виявився громадянином Румунії. Він розповів, що після капітального ремонту двигуна вирішив на човні вийти на воду аби випробувати його. Але сильний вітер здійняв хвилю і внаслідок невдалого маневру легкий моторний човен перекинувся. Чоловік опинився у холодній воді, ще й без рятувального жилета. Він тримався за човен, який зносило течією.

Хлопцю пощастило, що його вчасно помітили та врятували українські прикордонники, адже, враховуючи сильний вітер, глибину річки (подекуди сягає 7 м.) та низьку температуру води (близько 13 ℃), інцидент міг завершитися трагедією для нього самого.

Охоронці кордону також спробували витягнути й човен, який майже увесь був під водою, але, через небезпеку це зробити не вдалося. Хлопця прикордонники передали румунським колегам.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Хмельниччині перекинувся автобус з пасажирами. Аварія сталася 28 березня, на Волочищині. Наразі на місці події працюють слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися