Одного з організаторів вибуху біля будівлі СБУ в Одесі посадили у в'язницю

Чоловік отримав вісім років і два місяці позбавлення волі

В Одесі Приморський районний суд виніс вирок одному з організаторів вибуху біля будівлі СБУ. Про це повідомляє прес-служба суду.

Житель Кишинева Сергій Волков отримав вісім років і два місяці позбавлення волі. В угрупованні він був водієм. Свою провину чоловік повністю визнав і оскаржити вирок не збирається.

Ще одного учасника банди Гуменюка Миколу засудили ще 2016 році, зараз він вже перебуває на волі.

Нагадаємо, в 2015 році стався вибух біля будівлі Одеського обласного управління СБУ. В результаті якого був пошкоджений фасад приміщення. На щастя, ніхто не постраждав. 

Як раніше писав портал "Коментарі", в Італії прогримів потужний вибух на фабриці феєрверків. Відомо про п'ять загиблих: їх тіла з-під уламків дістали рятувальники. Ще двоє співробітників фабрики отримали серйозні поранення.

Зокрема, син власника фабрики, який намагався врятувати свою 71-річну матір. На жаль, жінка загинула від сильних опіків, а сина у важкому стані госпіталізували, але не змогли врятувати. Слідчі припускають, що на фабриці сталося одразу два вибухи. Відзначається, що в момент НП на заводі проходили зварювальні роботи.


Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися