В Одесі знайшли чоловіка, який покалічив лебедів в парку Перемоги

Зоозахисники звернулися до поліції та подали заяву про жорстоке поводження з тваринами

Один із тих, хто брав участь у варварському підрізанні крил лебедям у парку Перемоги в Одесі, виявився працівником парку.

Про це стало відомо з відео зоозахисниці Олександри Гарбар.

Олександра розповіла, що під час евакуації птахів зі ставка, вона почула працівника парку, який зізнався у жорстокому підрізання крил лебедям.Чоловік повідомив, що зробили це за розпорядженням керівництва парку. Лебедів привезли з Одеського зоопарку, аби запобігти їх відльоту, тому було вирішено скоротити їм крила ножицями.

Сказали нам, ми обрізали. Різала Зіна, я тримав, а вона різала", — повідомив чоловік на відео.

Ввечері 10 квітня, зоозахисники звернулися до поліції та подали заяву про жорстоке поводження з тваринами. Для підтвердження злочину, вони надали відео зізнання працівника парку та результати обстеження ветеринара, які свідчать про перелом крила одного з птахів. За словами зоозахисників, правоохоронці так і не відкрили кримінальне провадження через те, що визнали пред’явлені докази недостатніми. Також правоохоронці не зафіксували травми птаха.

Одесити, ви всі ці дні ходили в парк і робили фото лебедів, які відчували нестерпний біль і не могли вам про це сказати, вони просто сиділи на камені та чекали на смерть. Скажіть тепер, коли ви знаєте ціну ваших фотографій з ними, ви б і надалі хотіли, щоб у наших парках таким варварським способом утримували тварин, не створюючи для них жодних нормальних умов, - написала Олександра. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Парку Перемоги помітили лебедів з підрізаними крилами, які тепер не можуть літати. Одесити повідомляють, що крила підрізали дуже по-звірячому та некваліфіковано.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися