На Одещині жінка намагалась вивезти до Молдови незадекларовану колекцію старовинних марок

Українка зазначила, що не знала, що це потрібно декларувати

На кордоні з Молдовою на Одещині в українки вилучили "прабабусин альбом". Альбом з марками ХІХ-ХХ століття виявили прикордонники спільно з митниками у пункті пропуску "Паланка-Маяки-Удобне".

Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Колекцію марок везла пасажирка рейсового автобуса, яка прямувала до Молдови. Марки можуть мати культурну та історичну цінність, адже датовані з 1800 по 1950 роки. Українка пояснила, що альбом нібито є "сімейною реліквією", яка передається у спадок ще від прабабусі. А вивезти його до матері у Німеччину дівчину попросив її батько. Також громадянка України зазначила, що не знала, що це потрібно декларувати.

Наразі альбом вилучено встановленим порядком та передано на експертизу, за результатами якої й буде прийняте правове рішення.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі поліцейські викрили стриптиз-бари, в яких втягували жінок у зайняття проституцією.  Для функціонування "бізнесу" банда утримувала мережу закладів з надання послуг інтимного характеру за гроші під прикриттям. Організатору та двом його пособницям правоохоронці вже висунули звинувачення. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися