В Одесі викрили стриптиз-бари, в яких втягували жінок у зайняття проституцією

Організаторам загрожує до 10 років позбавлення волі

В Одесі поліцейські викрили стриптиз-бари, в яких втягували жінок у зайняття проституцією.  Для функціонування "бізнесу" банда утримувала мережу закладів з надання послуг інтимного характеру за гроші під прикриттям. Організатору та двом його пособницям правоохоронці вже висунули звинувачення. 

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

На момент реалізації даної інформації в місті працювали два такі заклади, де відвідувачам пропонувалася послуга "звільнення танцівниці від роботи", що коштувала, в залежності від тривалості, від 5 до 20 тисяч гривень. Крім того, до відкриття готувалися ще два подібні клуби, які функціонували свого часу, але були зачинені правоохоронцями.

Утримував "бізнес" 40-річний одесит і дві його помічниці  віком 45-ти та 52-х років з Одещини та Донеччини. Вони підбирали працівниць у клуби, встановлювали правила поведінки персоналом, слідкували за порядком та вели облік прибутку. Все виглядало так, ніби в стриптиз-барах займаються легальною діяльністю.

Оперативники провели низку обшуків, в ході яких вилучили чорнові записи, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, гроші в національній та іноземній валютах та інші речі, що підтверджували злочини. На час слідства вони були затримані в процесуальному порядку. 

Обвинувальний акт правоохоронці вже скерували до суду. Правопорушникам загрожує покарання позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що правоохоронці затримали молодого чоловіка після того, як він продав кілька згортків з речовиною схожою на канабіс. В ході її перевірки за допомогою експрес-тесту було виявлено наявність наркотичних засобів. 






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися