“Розсада” вже не та: в Одесі затримали наркоторговця

“Садівникові” загрожує до 10 років позбавлення волі

Правоохоронці затримали молодого чоловіка після того, як він продав кілька згортків з речовиною схожою на канабіс. В ході її перевірки за допомогою експрес-тесту було виявлено наявність наркотичних засобів. 


Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.


За місцем проживання зловмисника провели невідкладний обшук, в результаті якого знайшли зразки аналогічної речовини рослинного походження, а також насіння конопель. Всі знайдені предмети були вилучені та направлені на експертне дослідження.



Яке покарання чекає “продавця”


За наявності доказів, зібраних правоохоронцями, чоловіку було повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, а саме у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті особливо небезпечних наркотичних засобів. Санкції статі передбачають позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.


Нагадаємо, що правоохоронці виявили та затримали правопорушника, який зберігав ряд заборонених речовин. Зловмисник зізнався, що зберігав заборонені речовини PVP, амфетамін і канабіс для збуту.


Також зазначимо, що правоохоронці ліквідували масштабну схему нелегального виробництва та реалізації тютюнових виробів. За даними слідчих група осіб організувала підпільну фабрику в одному з районів Одеської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися