Планував продаж наркотиків: в Одесі затримали “бізнесмена”

Зловмисник може провести за ґратами до 8 років

Правоохоронці виявили та затримали правопорушника, який зберігав ряд заборонених речовин. Зловмисник зізнався, що зберігав заборонені речовини PVP, амфетамін і канабіс для збуту.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Пакунок з наркотичним засобом він мав при собі, а в ході обшуку за місцем проживання зловмисника були вилучені ряд незаконних речовин, електронні ваги, пакувальний матеріал і мобільний телефон. Речовини були направлені на експертизу.


Яке покарання чекає на бізнесмена 


Як зазначається, слідчі повідомили затриманому про підозру у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичного засобу. Цей злочин передбачений ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років. 


Нагадаємо, що в Одесі затримали 37-річного чоловіка на вулиці Космонавтів під час спроби відправити поштою посилку з наркотиками. У Нього знайшли 100 зіп-пакетиків зі порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на психотропну речовину Alfa-PVP.


Також “Коментарі” писали, що в автомобільному пункті пропуску "Рені" пес Рембо допоміг прикордонникам Ізмаїльського загону виявити наркотики. Заборонені речовини знайшли, коли оглядали кабіну вантажівки "DAF", що прямувала до Молдови.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися