На Одещині пес Рембо допоміг прикордонникам виявити наркотики

Всі речовини направили на експертизу

В автомобільному пункті пропуску "Рені" пес Рембо допоміг прикордонникам Ізмаїльського загону виявити наркотики. Заборонені речовини знайшли, коли оглядали кабіну вантажівки "DAF", що прямувала до Молдови.

Про це повідомляє Ізмаїльський прикордонний загін. 

В результаті перевірки прикордонники спільно з митниками серед предметів гігієни знайшли згорток з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору, ймовірно канабіс. 

По факту виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 305 ККУ "Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів. Виявленні речовини вилучено на експертизу,  йдеться в повідомленні.  

picture

Як собаки допомагають прикордонникам

У поромному пункті пропуску "Орлівка" прикордонники Ізмаїльського загону, знайшли сховок з цигарками в мікроавтобусі, який їхав до Румунії. Контрабанду виявив службовий пес прикордонників. 

Також "Коментарі" писали, що співробітники Білгород-Дністровського прикордонного загону затримали чоловіка призивного віку, який допомагав "ухилянтам" тікати за кордон.  31-річний житель Одещини через закриті телеграм-канали, пропонував свої послуги легкого потрапляння чоловіків до Молдови.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися