На Одещині прикордонний пес знайшов контрабанду у схованці авто

Мікроавтобус та сигарети вилучили до рішення суду

У поромному пункті пропуску "Орлівка" прикордонники Ізмаїльського загону, знайшли сховок з цигарками в мікроавтобусі, який їхав до Румунії. Контрабанду виявив службовий пес прикордонників. 

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Під час огляду вантажного мікроавтобуса в інспектора прикордонної служби виникли підозри з приводу того, що кузов автвки був не завантажений, натомість до верхньої частини стелі прикручений бокс з OSB плит.

picture

39-річний водій пояснив, що це спальне місце для водія на кшталт, як у великих вантажівках. З боку кабіни водія все так і виглядало, але на штучну конструкцію спрацював службовий собака. Прикордонники спільно з митниками розкрутили одну з OSB плит та виявили подвійне дно під ліжком, в якому було завантажено 850 пачок сигарет.

За фактом перевезення товару з приховуванням на водія склали митний протокол. Мікроавтобус та сигарети вилучили до рішення суду.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що держінспектора митного поста одеського аеропорту судитимуть за зловживання службовим становищем на 1,2 млн грн при оформленні вантажу з Китаю. Співробітник митниці штучно створив умови для заниження митних платежів, вказавши іншу номенклатуру товарів та кількість місць.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися