На Одещині затримали організатора схеми, який переправляв "ухилянтів" за кордон

Чоловік пропонував свої послуги легкого потрапляння до Молдови

Співробітники Білгород-Дністровського прикордонного загону затримали чоловіка призивного віку, який допомагав "ухилянтам" тікати за кордон.  31-річний житель Одещини через закриті телеграм-канали, пропонував свої послуги легкого потрапляння чоловіків до Молдови.

Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

І вже невдовзі по "допомогу" до нього звернувся 38-річний чоловік. Він передав  три тисячі доларів організатору переправлення та сподівався, що безперешкодно потрапить за кордон. Однак був затриманий прикордонниками.

За вчинення кримінального правопорушення направлено повідомлення щодо виявлення ознак злочину, передбаченого статтею 332 ККУ "Незаконне переправлення осіб через державний кордон", - йдеться в повідомленні.

Гучні затримання

Прикордонники Одещини на ділянці пункту пропуску "Старокозаче", затримали у двох випадках чотирьох громадян України, які намагалися незаконно втекти в Молдову.

Також "Коментарі" писали, що на Одещині поліцейські затримали очільницю служби у справах дітей. Вона зробила "ухилянта" опікуном чужої дитини. Її підозрюють у внесенні до офіційних документів фіктивних відомостей та у сприянні незаконному переправленню осіб через державний кордон України.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися