На Одещині затримали двох братів з Львівської області, які намагалися втекти за кордон

Чоловіки отримали детальний маршрут "подорожі" в Молдову, де начебто проживає їхня мати

Прикордонники Одещини на ділянці пункту пропуску "Старокозаче", затримали у двох випадках чотирьох громадян України, які намагалися незаконно втекти в Молдову.

Про це повідомляє  Прикордонна служба України.

У першому випадку "ухилянтами" виявилися двоє братів з Львівської області. Вони пояснили правоохоронцям, що через Інтернет знайшли невідомих осіб, які за 1500 доларів надали їм детальний маршрут "подорожі" в Молдову, де начебто проживає їхня мати. Однак втікачів затримали правоохоронці.

Іншими охочими отримати "золотий квиток" виявилися мешканці Київської та Одеської областей. Вони розповіли, що через закритий телеграм-канал знайшли групу, в якій учасники обговорювали способи незаконного перетинання кордону. Чоловіки вирішили скористатися одним з них. Для цього порушники на таксі дісталися транзитної ділянки дороги "Одеса – Рені", а далі пішки пішли в сторону кордону з Молдовою. Але біля кордону їх вже чекали прикордонники.

Правопорушників прикордонники вже притягнули до адміністративної відповідальності за "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України". Подальшу долю чоловіків вирішить суд.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одещині поліцейські затримали очільницю служби у справах дітей. Вона зробила "ухилянта" опікуном чужої дитини. Її підозрюють у внесенні до офіційних документів фіктивних відомостей та у сприянні незаконному переправленню осіб через державний кордон України.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися