На трасі Одеса-Рені заблокован рух через ДТП

Черга з машин вже становить близько 7 км

На трасі Одеса-Рені тимчасово призупинили рух автомобілів. Через ДТП в селі Маяки вирішили тимчасово зупинити пропуск автівок на в’їзд на транзитну ділянку автодороги Одеса-Рені зі сторони пункту пропуску "Удобне" з метою уникнення черг між пунктами пропуску Маяки та Удобне.

Про це повідомляє пресслужба РДА Ізмаїлу.

Черга транспортних засобів зі сторони пункту пропуску Маяки в напрямку Маяк становить близько 7 км. А от черга машин зі сторони пункту пропуску Удобне в напрямку Ізмаїла становить близько 2 км.

ДТП в Одеській області 

У Суворовському районі Одеси сталася аварія на вулиці Чорноморського козацтва. Вранці автомобіль Mitsubishi та вантажівка DAF зіткнулися на дорозі.

В Одесі сталися дві аварії, в обох з яких постраждалі пішоходи. Перша аварія трапилася на вулиці Академіка Глушка, де водій автомобіля Honda здійснив наїзд на чоловіка, якого терміново госпіталізували. Друга аварія сталася на вулиці Генерала Бочарова. Водій авто Nissan здійснив наїзд на жінку, яка переходила проїзну частину дороги поза пішохідним переходом. Жінку також терміново госпіталізували.

Також нагадаємо, що не дотримання правил дорожнього руху призвели до аварії на перехресті в Одесі, що сталася у ніч на 6 квітня. За даними слідчо-оперативної групи водій "BMW" був тверезий.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися