В’їхав у стрип-клуб: правоохоронці розслідують обставини ДТП у центрі Одеси

П’ять автомобілів зазнали пошкоджень

Не дотримання правил дорожнього руху призвели до аварії на перехресті в Одесі, що сталася у ніч на 6 квітня. За даними слідчо-оперативної групи водій "BMW" був тверезий. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області. За попередніми даними, водій BMW не дотримався сигналу світлофора та врізався в автомобіль Mercedes, який проїжджав перпендикулярно на зелене світло. У результаті цього сталося зіткнення з іншими припаркованими поряд авто після чого BMW в’їхало в будівлю. Чотири пасажири BMW зазнали травм різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані. На щастя, ніхто з інших учасників дорожнього руху не постраждав.

picture

Яке покарання чекає на порушника

Відомості про цей випадок правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 яка передбачає покарання у вигляді штрафу від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, що жахлива ДТП сталася за участю фури та легковика, на трасі Одеса – Рені біля села Орлівка. Загинула одна людина. Ще трьох – доставили в лікарню. Також зазначимо, що на Одещині 21 березня, сталися смертельні ДТП в Ізмаїльському районі на автодорозі Одеса – Рені неподалік села Нові Трояни та селища Суворове. Внаслідок трагедії загинули троє водіїв вантажівок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися