З’явились подробиці ДТП на Одещині через яку перекрили рух трасою

Двоє людей травмовані

Сьогодні близько 10 години ранку у селі Маяки Одеського району сталася аварія. На центральній вулиці села зіткнулися автобус SETRA та автопоїзд, який складався з тягача DAF та напівпричепу BODEX.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Обставини інциденту


Водій автобуса SETRA, що рухався до Кишинева з Одеси, не вибрав безпечну дистанцію та зіткнувся з автопоїздом. Потім останній врізався у ще один автобус БАЗ, що рухався в попутному напрямку. В результаті ДТП водій автобуса, що спровокував зіткнення, та одна пасажирка отримали травми різного ступеню тяжкості. Обидвох госпіталізували до Біляївської районної лікарні.

picture

Рух на трасі ускладнено


Перевірки встановили, що водії всіх транспортних засобів були тверезі, і наразі на місці аварії діє слідчо-оперативна група. Вирішується питання щодо правової кваліфікації події. Унаслідок ДТП дорожній рух на даній ділянці трохи ускладнено. На місці патрульні здійснюють регулювання дорожнього руху.



Нагадаємо, що вдень на трасі Одеса-Рені тимчасово призупинили рух автомобілів. Через ДТП в селі Маяки вирішили тимчасово зупинити пропуск автівок на в’їзд на транзитну ділянку автодороги Одеса-Рені зі сторони пункту пропуску "Удобне" з метою уникнення черг між пунктами пропуску Маяки та Удобне.


Також зазначимо, що у Суворовському районі Одеси сталася аварія на вулиці Чорноморського козацтва. Автомобіль Mitsubishi та вантажівка DAF зіткнулися на дорозі. 

В Одесі сталися дві аварії, в обох з яких постраждалі пішоходи. Перша аварія трапилася на вулиці Академіка Глушка, де водій автомобіля Honda здійснив наїзд на чоловіка, якого терміново госпіталізували. Друга аварія сталася на вулиці Генерала Бочарова. Водій авто Nissan здійснив наїзд на жінку, яка переходила проїзну частину дороги поза пішохідним переходом. Жінку також терміново госпіталізували.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися