На Одещині чоловік наїхав на літню жінку: в якому стані пенсіонерка

Слідчі призначили низку експертиз

У Болграді на Одещині водій автомобіля травмував літню жінку. Наразі поліцейські розслідують обставини ДТП.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області.

64-річний водій автомобіля Nissan наїхав на 70-річну жінку, коли вона переходила вулицю по пішохідному переходу. Жінка отримала численні тілесні ушкодження і перелом голені. Її госпіталізували до районного закладу охорони здоров'я.

Водія перевірили на стан сп’яніння, за кермом він був тверезий. Зі слів чоловіка, жінка раптово вийшла на пішохідний перехід з тротуару, тому він не встиг загальмувати.

Відомості про подію слідчі Болградського районного відділу поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках провадження слідчі призначили низку експертиз. Транспортний засіб вилучили та помістили на арештмайданчик, - йдеться в повідомленні. 

Поліцейські вкотре закликають усіх водіїв бути обережними та уважними та не порушувати ПДР. Нехтування правилами може призвести до трагічних наслідків.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у селі Маяки Одеського району сталася аварія. На центральній вулиці села зіткнулися автобус SETRA та автопоїзд, який складався з тягача DAF та напівпричепу BODEX.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися