Відсвяткував Великдень: житель Одещини напідпитку потрапив у ДТП

Алкоголь в крові водія перевищував норму у 14 разів

У місті Саврань, на вулиці Миру, сталася ДТП за участю нетверезого водія. Випадкові свідки повідомили про аварію на спецлінію "102". 


Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.


Правопорушник, перебуваючи у нетверезому стані, сів за кермо легкового автомобіля BMW. Щоправда, він не впорався з керуванням та в’їхав у паркан приватного домоволодіння. Надійшло повідомлення про пригоду на спецлінію "102" від випадкових свідків, які помітили аварію. Водій був із пасажиркою. Після прибуття медичної допомоги, пасажири авто не потребували госпіталізації. Алкогольний тест, який було проведено поліцейськими на місці події, показав, що водій мав 2,83 проміле алкоголю в крові, що більше ніж в десять разів перевищує допустиму норму. 


Яке покарання чекає на чоловіка


У результаті, правоохоронці склали протоколи за ст. 124 та ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Максимальне покарання, яке загрожує правопорушнику, штраф у розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17000 гривень)  з позбавленням права керування транспортними засобами строком на один рік. Транспортний засіб було вилучено та поміщено на арештмайданчик. 


Також “Коментарі” писали, що у Болграді на Одещині водій автомобіля травмував літню жінку. Наразі поліцейські розслідують обставини ДТП



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися