В Одесі пожежники врятували спанієля з задимленої квартири

На щастя, ніхто не постраждав

В Одесі врятували спанієля з палаючого будинку. Сьогодні, 21 квітня, до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Київському районі Одеси, по вулиці Архітекторська.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС в Одеській області. 

По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили, що пожежа виникла у квартирі на 5-му поверсі 10-ти поверхового житлового будинку. За лічені хвилини рятувальникам вдалось ліквідувати пожежу.

Під час ліквідації пожежі, з задимленої квартири врятували собачку-спанієля. На щастя, ніхто не постраждав. Причина пожежі, збитки та деталі, наразі, встановлюються. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що одеські патрульні, які несуть службу в Херсоні не лише дбають про забезпечення порядку та безпеки на вулицях, борються зі злочинністю, а й надають допомогу зокрема і братам нашим меншим.

Також на порталі писали, що після скандального відео, де блогери з Києва танцюють разом з морськими котиками в номері готелю Одеського дельфінарію, поліція відкрила кримінальне провадження.  Відео одразу привернуло увагу зоозахисників та активістів які вважають цей факт знущанням з диких тварин. 






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися