Поліцейські розпочали кримінальне провадження через скандал в одеському дельфінарії

Подію кваліфіковано як жорстоке поводження з тваринами

Після скандального відео, де блогери з Києва танцюють разом з морськими котиками в номері готелю Одеського дельфінарію, поліція відкрила кримінальне провадження.  Відео одразу привернуло увагу зоозахисників та активістів які вважають цей факт знущанням з диких тварин. 

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Подію кваліфіковано як жорстоке поводження з тваринами.

Публікацію із дописом про оренду за грошову винагороду морських котиків поліцейські виявили під час моніторингу соціальних мереж. Відомості за цим фактом правоохоронці зареєстрували у встановленому законом порядку, - йдеться в повідомленні. 

Поліцейські поспілкувалися із тренером тварин, який пояснив, що котиків ніхто в оренду не здавав. Наразі повні обставини події поліцейські встановлюють в рамках провадження. 

Деталі скандалу

Дельфінарій пропонує орендувати морських тварин до себе в номер та знімати з ними відео та робити будь-що за гроші. Саме такими послугами скористувалася блогерка яка приїхала на відпочинок зі столиці в Одесу. Вона разом з морськими котиками записала відео в соціальні мережі там де танцює з тваринами. Втім після хвилі обурення дівчина видалила відео зі своєї сторінки. Також її друг пояснив, що у соцмережах повністю викривили інформацію. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Парку Перемоги помітили лебедів з підрізаними крилами, які тепер не можуть літати. Одесити повідомляють, що крила підрізали дуже по-звірячому та некваліфіковано.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися