Пожежа в п’ятиповерхівці Одеси: не обійшлося без жертв

Причиною стала необережність під час паління

Сьогодні вранці, до Служби Порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що сталася на вулиці Інглезі в Малиновському районі Одеси. За даними рятувальників, вогонь виник у квартирі на першому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку.


Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Одеській області.


Відразу ж після прибуття на місце виклику, рятувальники почали діяти. Завдяки шанцевому інструменту була демонтована решітка на вікні задимленої квартири та були врятовані троє дітей, які жили в сусідній квартирі — двоє хлопчиків 2012 та 2010 років народження, та дівчинка 2019 року народження. Також, з верхніх поверхів житлового будинку було евакуйовано сім осіб, з них п'ятеро дітей. Всього на місці працювало 6 одиниць техніки та 28 рятувальників.

picture

Через 11 хвилин після повідомлення пожежа була локалізована, а вже через хвилину — ліквідована. В результаті пожежі загинули двоє громадян 1990 та 1993 років народження, які проживали у квартирі, де виникла пожежа. За попередніми даними, причиною пожежі була необережність під час паління. На місці події працювали психологи ДСНС, які надали допомогу врятованим дітям.


Нагадаємо, що на Одещині у селищі міського типу Великомихайлівка сталася трагічна пожежа.  По прибуттю на місце виклику рятувальники  встановили, що горить  приватний  одноповерховий  житловий  будинок.


Також зазначимо, що в Одесі врятували спанієля з палаючого будинку. До служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Київському районі Одеси, по вулиці Архітекторська.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися