Під Одесою школяр вистрибнув з балкона

Школяр був відмінником, вчився в 11 класі, а до самогубства його могло підштовхнути нерозділене кохання

У місті Чорноморськ під Одесою одинадцятикласник звів рахунки з життям, вистрибнувши з балкона багатоповерхівки. Трагедія сталася напередодні ввечері в будинку за адресою вул. Віталія Шума, 2-б. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Встановлено, що загиблий вистрибнув з балкона шістнадцятого поверху багатоквартирного будинку", - розповіли у відділі комунікації, додавши, що ознак насильства на тілі не виявили.

В кишені куртки підлітка виявили передсмертну записку. За неофіційною інформацією, у ній ідеться, що він вирішив покінчити життя самогубством через нерозділене кохання. Але в поліції говорять, що причини, які призвели до трагедії, наразі з'ясовують.

За даними правоохоронців, хлопець зростав у благополучній родині, всі відгукувалися про нього позитивно. А місцеві ЗМІ зазначають, що загиблий був відмінником, учасником олімпіад і всеукраїнських конкурсів.

Як розповіли нам місцеві жителі, це вже не перший випадок самогубства у цьому районі міста. У січні цього року з балкону одного з будинків там також вистрибнув хлопець. Місце малолюдне через кладовище і недобудови, доступ до яких відкритий.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що кожні 40 секунд у світі відбувається самогубство.


Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися