На трасі Одеса — Мелітополь — Новоазовськ ускладнено рух: як об'їхати

На місці автопригоди працюють рятувальники

У зв’язку з ДТП з потерпілими, що сталась на 103 км автодороги Одеса — Мелітополь — Новоазовськ (поблизу поворота у місто Очаків), рух транспорту ускладнений в обох напрямках.

Про це повідомляє Патрульна поліція Миколаївської області.

Патрульні забезпечують безпеку, регулювання дорожнього руху та організували реверсний рух. На місці автопригоди працюють рятувальники, медики та слідчі з ДТП.

Водії, плануйте маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації. Неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху, а найголовніше — бережіть життя своє та близьких, - йдеться в повідомленні. 


Корисно знати водіям

Водіям на замітку “Коментарі” писали, що з 24 квітня Укртрансбезпека відстежує порушення габаритно-вагових норм на в'їзді в Одесу автоматично. На автодорозі М-05, Київ – Одеса розташовано ще одну WIM-систему (WIM 49). 

Також зазначимо, що через суттєве потепління, на Одещині підрядні організації ліквідовують ями та вибоїни на дорожньому покритті для підвищення безпеки дорожнього руху. Асфальт суттєво пошкодився внаслідок осінньо-зимового періоду та через збільшення інтенсивності руху на автошляхах  області. Роботи виконують гарячими асфальтобетонними сумішами.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися