Актуально

Одеса залишається в планах ворога, — Братчук

Росіяни збільшили кількість кораблів на бойовому чергуванні в морі

Вночі ворог атакував Одесу безпілотниками, а також зранку суттєво збільшив кількість ракетоносіїв у Чорному морі. Зважаючи на це, можна сказати, що Одеса досі є однією із пріоритетних цілей окупантів. 


Про це розповів речник голови Одеської ОВА Сергій Братчук в ефірі телемарафону.


Одеса залишається в планах ворога, не дивлячись на те, що фронт значно посунутий, після того, як Миколаївщина позбавилась від ворога, а також  правобережна Херсонщина і сам обласний центр Херсон. Наша лінія фронту на сьогодні це повітря та Чорне море, — зазначив Сергій Братчук.


Також, речник Одеської ОВА додав, що ворог зранку збільшив кількість своїх ракетоносіїв в Чорному морі. Але він підкреслив, що мова зараз йде про атаку саме дронами-камікадзе, а що стосується ракет, то може бути залучена тактична та стратегічна авіації, що для нас є викликом.


Нагадаємо, що вночі з 3 на 4 травня на Одесу російські військові спрямували 15 дронів Shahed-131/136. 12 з них знищили сили ППО та вогневі групи.


Також зазначимо, що нещодавно уночі ворожі БпЛА типу Shahed-136 здійснили атаку по Одещині. Сили ППО знищили більшість ворожих дронів, втім є влучання в об'єкт рекреаційної інфраструктури.


“Коментарі” писали, що російські військові вивели у Чорне море 4 травня 11 бойових кораблів. В тому числі нарощено присутність до чотирьох ракетоносіїв.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися