Нічна атака “Шахедів” по Одещині: перші фото наслідків

Абсолютна більшість дронів була знищена

Уночі ворожі БпЛА типу Shahed-136 здійснили атаку по Одещині. Сили ППО знищили більшість ворожих дронів, втім є влучання в об'єкт рекреаційної інфраструктури.


Про це повідомляє Оперативне командування "Південь".


За попередньою інформацією обійшлося без постраждалих. На місце події оперативно прибули підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій та інші структури, яким вдалось швидко ліквідувати пожежу.

picture

Вночі на Одещині було збито 10 із 12 ударних дронів-камікадзе. Командувач повітряних сил подякував воїнам за успішну бойову роботу. Вона відбувалася вночі, коли немає видимості, що дійсно ускладнює завдання, — зазначив начальник служби зв'язків з громадськістю Командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат.

picture

Також речник Повітряних сил ЗСУ додав, що стратегічна авіація ворога зараз розосереджена по різних аеродромах. Інколи вони здійснюють перельоти, а основний аеродром базування “Енгельс”. Проте після певних подій які там відбувалися, окупанти намагаються якомога більше розосередити свою авіацію.  

picture

Нагадаємо раніше “Коментарі” писали, що на Чорноморській безпековій конференції було наголошено на необхідності виконання 5 кроків для перемоги України. Зокрема йдеться про безпеку в чорноморському регіоні. 


Також зазначимо, що ключове завдання міжнародної спільноти зробити Чорне море регіоном безпеки. Це повинно стати інтересом кожної країни, яка знаходиться в цьому регіоні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися