В Одесі чоловік наругався над державним прапором України і знайшов виправдання

Поліція розпочала провадження

В Одесі поліцейські розпочали провадження за фактом наруги над державним прапором України. Під час моніторингу інтернет-мережі правоохоронці виявили відео, на якому чоловік зриває з фасаду багатоквартирного будинку на вулиці Сєрова прапор. 

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Поліцейські встановили особу, зафіксовану на відео. Чоловік – один із мешканців будинку. Містянин пояснив: прапор, встановлений сусідами, затуляв об’єктив його зовнішньої відеокамери для огляду господарського приміщення. Він неодноразово просив зняти його, а потім розізлився і зробив це сам.

Відомості за вказаним фактом поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 338 (наруга над державними символами) Кримінального кодексу України. Триває слідство, - повідомили поліцейські. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одещині 44-річний житель пошкодив могилу військового в селі Агеївка Любашівської територіальної громади. На могилі військовослужбовця Збройних сил України виявили розкидані вінки, його розірвану фотокартку та пошкоджений державний прапор України.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олена

6 травня 2023, 17:42

А тепер дивимося відео з камери: https://youtu.be/F3tVPeMxCHU

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися