Нічний ракетний обстріл Одеси: стало відомо про кількість постраждалих

Одну людину досі розшукують рятувальники

На Одещині ворожа авіація завдала удару, використовуючи ракети Х-22, по складу одного з продовольчих підприємств та по рекреаційній зоні на узбережжі Чорного моря. На ранок 8 травня пожежу, що виникла після удару, було успішно ліквідовано одеськими рятувальниками.


Про це повідомляє пресслужба Одеської РВА.


Ворог атакував стратегічними бомбардувальниками з напрямку Севастополя. Це ще одна сакральність і прив'язка до значущих дат та подій. Ми прогнозували й очікували від них подібної підлості. Окупанти намагалися атакувати складські приміщення та рекреаційну зону. Це повинно нагадати мешканцям регіону, що лінія узбережжя сьогодні це радше лінія оборони, ніж курортна зона, —  керівниця пресцентру Сил охорони та оборони Оперативного командування "Південь" Наталя Гуменюк


Рятувальні служби всю ніч працювали над ліквідацією пожеж. І станом на ранок їх вдалося загасити. 


Троє людей, працівники складу, отримали незначні поранення, медична допомога була надана їм оперативно на місці — нікого не госпіталізовано. Наразі одна людина вважається зниклою безвісти. Тривають оперативно-рятувальні роботи, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що нещодавно ворожі БпЛА типу Shahed-136 здійснили атаку по Одещині. Сили ППО знищили більшість ворожих дронів, втім є влучання в об'єкт рекреаційної інфраструктури.

Джерело: https://t.me/OdeskaRDA/6064


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися