В Одесі підпалили авто з жінкою в салоні: затримали підозрюваного

Зловмисники підпалили авто, коли дівчина-водій пішла у справах, залишивши в салоні авто мати

В Одесі двоє хлопців у балаклаві підпалили авто з пасажиркою в салоні. Жінка дивом не постраждала, а одного підозрюваного вже затримали. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Правоохоронці розповіли, що 28-річна дівчина припаркувала свою Audi біля будівлі Київського райсуду на вул. Варненській і пішла у справах. В салоні авто залишилася її мати. Раптово до легковика підійшли двоє молодих людей у балаклавах, облили лобове скло запальною сумішшю і підпалили його. Після - втекли з місця події на мопеді.

Хоча рятувальникам вдалося швидко ліквідувати вогонь і жінка не постраждала, подія неабияк налякала місцевих жителів, адже автомобіль стояв буквально в декількох метрах від їхніх гаражів.

Затриманий - 23-річний одесит. Його напарника все ще розшукують.

"Правоохоронці з'ясовують причину підпалу автомобіля", - розповіли в поліції.


Раніше портал "Коментарі" писав, що президент України Володимир Зеленський підключив СБУ до розслідування підпалу будинку Гонтарєвої.

"Служба безпеки України в межах своєї компетенції надасть всебічну підтримку в розслідуванні підпалу колегам з правоохоронних органів", - зазначив глава СБУ Іван Баканов.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися