Пожежа в Приморському районі Одеси: подробиці події

Причиною загоряння ймовірно стала електропроводка

Вчора о 17:11 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Новосельського, Приморському районі міста Одеса. Рятувальники оперативно прибули на місце і встановили, що балкон на другому поверсі двоповерхового житлового будинку охоплений вогнем.


Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС в Одеській області.

Локалізація та ліквідація пожежі

О 17:21 пожежу було локалізовано, а о 17:24 - ліквідовано. Завдяки швидкій реакції рятувальників господарка, громадянка 1944 року народження, була врятована. На щастя, загиблих та постраждалих не було.

Ймовірна причина пожежі

Вірогідною причиною пожежі є аварійний режим роботи електропроводки. До ліквідації пожежі було залучено 24 вогнеборці та 5 одиниць техніки від ДСНС Одеси. Хоча пожежу було швидко загашено, подія все одно стала резонансною для мешканців району. Важливо пам'ятати про необхідність дотримання правил пожежної безпеки та своєчасного проведення ремонтних робіт у житлових будинках.

Пожежі на Одещині за останній час


Нагадаємо, що до Служби Порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що сталася на вулиці Інглезі в Малиновському районі Одеси. За даними рятувальників, вогонь виник у квартирі на першому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку. 


Також "Коментарі" писали, що у Суворовському районі Одеси палала суха трава та очерет на площі близько 3000 кв. м. Рятувальники ліквідували велику пожежу на полях зрошення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися