В Одесі загубилися двоє дітей: як зникли юні юні одесити

Діями батьків займаються правоохоронці

В Одесі протягом доби патрульні повернули додому двох дітей, яких шукали батьки. У Київському районі міста трирічна дівчинка гралась у дворі будинку та зникла у невідомому напрямку. 

Про це повідомляє Патрульна поліція в Одеській області. 

Мати дитини була у стані алкогольного сп'яніння, тому, всі прикмети дитини надали сусіди. Дівчинку знайшли неподалік, біля магазину. Зараз родиною займаються офіцери ювенальної превенції.

Другий випадок стався на Миколаївській дорозі. Патрульні отримали виклик про зникнення 11-річного хлопчика. Батьки повідомили, що він не повернувся додому з вулиці. 

Правоохоронці обстежили прилеглі вулиці та неподалік будинку виявили зниклого хлопчика. З його слів, він грався та забув, що вже пізно. На місці з родиною працювали офіцери ювенальної превенції.

Шановні батьки! Дбайте про своїх дітей, цікавтесь де, з ким і як вони проводять свій час. Рекомендуємо дорослим дотримуватись простих правил, - повідомили патрульні. 

Правоохоронці нагадують, якщо діти чи дорослі родичі зникли безвісти – не зволікайте, а одразу звертайтеся за допомогою до поліції на номер 102 або надайте інформацію будь-яким іншим зручним способом.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на вулиці Академіка Вільямса відбулась подія, в якій міг бути трагічний кінець, якби не дії одеських патрульних. До поліції надійшов виклик, з приводу того що, жінка стоїть на підвіконні дев’ятого поверху та погрожує скоїти самогубство.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися