Смерть на футбольному полі: в Одесі на студента впали ворота

Гра з друзями в міні-футбол на стадіоні "Спартак" обернулася трагедією для студента

В Одесі на стадіоні "Спартак" загинув студент з Туркменістану. На 23-річного хлопця упали футбольні ворота, в результаті чого студент отримав травми несумісні з життям. Про це сьогодні повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Трагедія сталася 4 листопада близько опівночі. Іноземець прийшов з приятелями на стадіон пограти в міні-футбол. Хлопець нібито вирішив виконати гімнастичну вправу на металевій конструкції воріт, через що вони, за попередньою інформацією, і впали на нього. Студент отримав травми і помер до приїзду швидкої.

"Тіло загиблого направили на експертизу. Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 "Умисне вбивство" з позначкою "нещасний випадок" Кримінального кодексу України", - пояснили в поліції.

Директор комунального підприємства "Спартак" Михайло Чистяков розповів, що під час інциденту на стадіоні знаходився лише охоронець. Студенти підбігли до нього з проханням викликати швидку.

"Зі слів хлопців, з якими хлопець грав у футбол, він чи то біг, чи то намагався підтягнутися, чи то намагався виконати якийсь акробатичний етюд, використовуючи футбольні ворота", - сказав Чистяков.

picture

Фото: Марія Дмитренко

До речі, за словами Чистякова, коли охоронець підійшов до поля для міні-футболу, ворота стояли на своєму місці.

"Вимог, що ці ворота повинні бути якимось чином закріплені, немає. Це ворота для міні-футболу, і в процесі тренувань їх часто пересувають залежно від потреб і схеми тренувань. Це частина спортивного спорядження і вона не призначена для ны для розминок, ні для підтягувань", - пояснив Чистяков.

За словами директора, в цілях безпеки поле для міні-футболу закрили для відвідувачів і створили внутрішню комісію, яка має встановити обставини події і  вжити заходів, щоб подібних трагедій не було в майбутньому.

picture

Фото: Марія Дмитренко

Як раніше розповідав портал "Коментарі", в результаті теракту у Фінляндії єдиною загиблою виявилася студентка з України.

Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися