Покусав дитину та загриз сусідського пса: одеські поліцейські покарають господарку алабая

Тварина не один раз нападала на перехожих

Жителька Одещини, алабай якої покусав дитину та загриз сусідського пса, понесе відповідальність за порушення правил утримання собак. Жінці загрожує штраф з конфіскацією тварини. 

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

15 травня до поліції звернулася жителька одного з сіл Раухівської громади із повідомленням, що сусідський алабай покусав її 10-річну доньку. Дитину доставили до лікарні з ранами руки та обличчя, її життю наразі нічого не загрожує. 

Деталі інциденту 

Як з'ясували правоохоронці, дівчина гралася із сусідськими дітьми у їхньому дворі, де знаходився пес. Несподівано він зірвався з ціпка та напав на дитину. Господиня відтягнула собаку та викликала "швидку". 

На власницю тварини поліцейські склали протокол. Також з жінкою правоохоронці провели профілактичну бесіду та нагадали правила щодо утримання собак.

Однак вже за п'ять годин, поліцейські вдруге отримали виклик за тією ж адресою: пес знову зірвався з цепу, вискочив за огорожу та загриз тер'єра місцевої жительки, який пробігав повз двір. Відносно власниці алабая правоохоронці вдруге склали матеріали за тією ж статтею 

Жінці загрожує штраф від 1700 до 3400 гривень з конфіскацією тварини.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі врятували спанієля з палаючого будинку. До служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Київському районі Одеси, по вулиці Архітекторська.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися