На Одещині автомобіль наїхав на велосипедиста: подробиці ДТП

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події

На Одещині в районі між населеними пунктами Саврань та Осички сталася дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль наїхав на велосипед внаслідок чого водій двоколісника отримав численні травми.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Попередньо правоохоронці з'ясували, що 68-річний водій автомобіля Deo Lanos не дотримався правил дорожнього руху, не врахувавши дорожні обставини та безпечну швидкість, що призвело до зіткнення з 69-річним велосипедистом, який рухався в тому ж напрямку. В результаті велосипедист отримав серйозні тілесні ушкодження та був госпіталізований.


На місце аварії прибули правоохоронці місцевого підрозділу поліції. За фактом пригоди було складено протокол і внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 Кримінального кодексу України, що стосується порушення правил безпеки дорожнього руху. 


Поліцейські закликають водіїв під час руху уважно стежити за дорожніми обставинами, дотримуватися швидкісного режиму та дистанції, уникати різкого маневрування. Виконання цих простих правил допоможе уникнути аварій та збереже життя й здоров'я як вам, так і людям, які знаходяться поряд, — йдеться в повідомленні.


У рамках розслідування слідчі призначили проведення експертиз, зокрема перевірку водія на стан сп'яніння. Також транспортні засоби, що брали участь у пригоді, були поміщені на арештмайданчик. Наразі тривають слідчі дії та збір необхідних доказів для повного розкриття обставин аварії.


Нагадаємо, “Коментарі” писали, що в місті Ананьїв в Одеській області сталася ДТП за участю легковика та мотоцикла. В її результаті водій мотоцикла зазнав травм.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися