ДТП на Одещині: постраждав водій мотоцикла

Правоохоронці встановлюють всі обставини аварії

В місті Ананьїв в Одеській області сталася ДТП за участю легковика та мотоцикла. В її результаті водій мотоцикла зазнав травм.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

За попередніми висновками поліції, аварія сталася, коли 30-річний водій автомобіля намагався обігнати 47-річного мотоцикліста, який здійснював поворот ліворуч. Унаслідок зіткнення, керманич мотоцикла отримав травми різного ступеня та був доставлений до місцевого медичного закладу.

Важливим аспектом розслідування аварії була перевірка обох водіїв на наявність алкоголю у крові. Результати показали, що і водій автомобіля, і водій мотоцикла були тверезі на момент пригоди.

picture

Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Транспортні засоби евакуйовані на арештмайданчик. Тривають слідчі дії, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, “Коментарі” писали, що поліція Одеської області закликає громадян неухильно дотримуватися правил дорожнього руху у зв'язку зі збільшенням потоку автотранспорту на дорогах. За перші чотири місяці поточного року на автошляхах Одещини сталися 3362 ДТП, 385 з яких – з постраждалими.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися