Загроза з Чорного моря: кількість ворожих кораблів та шторм

Рівень ракетної загрози наразі високий

В Чорному та Азовському морях знаходяться сім бойових кораблів, серед яких один десантний корабель. Усі ракетоносії розміщені в пунктах базування. Проте, враховуючи ймовірну активність ворожої авіації та динамічну зміну ситуації в морі, рівень ракетної загрози оцінюється як високий.


Про це повідомив полковник Оперативного командування "Південь" ЗСУ Владислав Назаров.


Також, варто звернути увагу на погодні умови. Під час штормової погоди з грозами та поривчастим вітром існує ризик, що морські міни можуть бути знесені до узбережжя. Це створює додаткові потенційні небезпеки для судноплавства та безпеки узбережжя.


Будьте пильні та свідомі, дотримуйтесь правил та обмежень правового режиму воєнного стану та алгоритмів дій під час повітряної тривоги.
Разом переможемо! Все буде Україна! - йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, “Коментарі” писали, що на Одещині до 15 років за ґратами засудили ворожого агента, який зливав дані про обороноздатність регіону. Він також допомагав ворогу наводити ракети


Також зазначимо, що вночі, з 15-го на 16-те травня, силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" збито чотири російські крилаті ракети морського базування типу "Калібр". Їх випустили окупанти з акваторії Чорного моря.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися