Негода наробила лиха: на Одещині без світла залишаються 7 населених пунктів

Енергетики досі лагодять мережі

Сім населених пунктів в Одеській області досі без світла через негоду 25 травня. За добу вдалося повернути світло в 68 населених пунктів Одещини для 17 тисяч родин.

Про це повідомили у "ДТЕК Одеські електромережі".

Зокрема, відремонтували 598 трансформаторних підстанцій. Найбільше від негоди постраждав Подільський район. Щоб відновити електропостачання, енергетики виконують ремонт 3 повітряних ліній, від яких живляться  30 трансформаторних підстанцій.

Наразі лагодять мережі 4 бригади, а це — 12 фахівців та 4 одиниці техніки. 

За даними синоптиків, 26 травня на Одещині також очікується погіршення погодних умов — гроза та пориви вітру. Бригади ДТЕК переведені в підвищену готовність, щоб у разі аварій якнайшвидше повертати світло в домівки клієнтів.

Енергетики нагадують, що погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Якщо у вас немає світла, можна повідомити про це через:

- приватні повідомлення на нашій фейсбук-сторінці;

- спеціальну форму на сайті в розділі "Відсутня електроенергія?";

- або зателефонувавши за номерами кол-центру з мобільного +38 (068/095/073) 750 90 90 або стаціонарного телефону +38 (048) 705 90 90. Через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в частині Одеси до вечора 26 квітня не буде світла. ДТЕК проводитиме аварійно-відновлювальні роботи. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися