Одеські поліцейські врятували людей з палаючого будинку

Правоохоронці допомогли вийти із задимлених квартир жінці і матері з дитиною

У ніч на п'ятницю одеські патрульні поліцейські врятували людей з багатоповерхівки на вул. Героїв Оборони Одеси, де почалася пожежа. Про це повідомляють у пресслужбі патрульної поліції Одеської області.

Дізнавшись про пожежу, екіпаж поліцейських Романа Гринька і Максима Крушельницького, який був неподалік від цього будинку, відразу ж вирушив на допомогу. Біля багатоповерхівки їх чекали схвильовані діти. Вони розповіли, що встигли вибігти з квартири, де почалася пожежа. Але в той момент у житлі ще перебувала їхня мати, яка намагалася врятувати їх документи та речі. Поліцейські вирішили допомогти жінці, не чекаючи на пожежників.

"Намочивши шапки водою, щоб самим захиститися від диму, патрульні зайшли у квартиру на другому поверсі й вивели жінку з вогняної пастки. Як з'ясувалося на місці, задимлення поширилося на весь будинок і не всі мешканці змогли самостійно вийти з квартир", - розповіли в пресслужбі патрульної поліції.

Поліцейські почули крики про допомогу людей, які перебували на п'ятому поверсі. Як пізніше розповіли самі патрульні, через дим там була нульова видимість, і мати з дитиною вже втратили надію на порятунок. Не роздумуючи, правоохоронці піднялися в квартиру та допомогли родині вийти на вулицю неушкодженими.

Під час гасіння пожежники врятували цуценя.

Раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Одесі під час пожежі загинули 3-річна дівчинка та її бабуся.


Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися