В Одесі підліток напідпитку потрапила у ДТП на чужому авто: подробиці події

Алкоголь в крові дівчини перевищував норму майже в 8 разів

Поліція отримала повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на вулиці Академіка Вільямса. На місці події знайшли автомобіль Volkswagen, що здійснив наїзд на перешкоду. Виявилося, що за кермом автівки перебувала 16-річна дівчина, яка мала очевидні ознаки сп'яніння.


Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області.


Патрульні вирішили провести огляд водійки за допомогою приладу Драгер, який показав результат 1,49 проміле алкоголю в крові, що перевищує дозволену норму у 7,5 раза. Стало відомо, що дівчина без згоди родичів взяла автомобіль і, вчинивши ДТП, спробувала покинути місце події. Проте через пошкодження автівки вона не змогла далеко від'їхати.

Патрульні склали на молоду водійку адміністративні матеріали за порушення статей КУпАП: 


  • за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна)КУпАП;

  • за ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди)КУпАП;

  • за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом, або передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом);

  • за ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) КУпАП.


Крім того, на місце події було запрошено батька юної водійки, якого також притягнули до відповідальності за невиконання обов'язків згідно зі статтею 184 КУпАП.


Нагадаємо, що на Одещині в районі між населеними пунктами Саврань та Осички сталася дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль наїхав на велосипед внаслідок чого водій двоколісника отримав численні травми.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися