Масштабна пожежа в ліцеї на Одещині: подробиці події

Вогонь охопив площу майже в 500 квадратних метрів

Учора, о 23:13, Служба Порятунку отримала повідомлення про пожежу в Татарбунарському ліцеї на Одещині. Рятувальники негайно прибули на місце події, де встановили загоряння даху корпусу № 2, який складається з двох поверхів.


Про це повідомляє ГУ ДСНС в Одеській області.

О 00:06 пожежу вдалося локалізувати, а до 01:30 її було повністю ліквідовано. За попередніми даними, вогонь охопив площу близько 500 м². Причини загоряння та збитки наразі встановлюються, але на щастя, немає загиблих чи постраждалих осіб.

Для подолання небезпечної ситуації, було залучено 5 одиниць техніки та 20 рятувальників з Державної Служби Порятунку. Місцева пожежна команда “села Дельжилєр” також надала допомогу, відправивши 1 одиницю техніки та 2 осіб особового складу. Команди з сіл Струмок, Трапівка і Лиман також прибули на місце пригоди, кожна з них з 1 одиницею техніки та 2 членами команди.

Нагадаємо, що в Затоці 29 травня, через необережність під час використання мангала на території садового будинку, виникла пожежа. Вогонь знищив дерев’яні альтанки. 


Також, "Коментарі" писали, що у селищі міського типу Радісне, розташованому в Березівському районі Одеської області, виникла пожежа, про яку о 13:39 надійшло повідомлення до Служби Порятунку. Негайно відправившись на місце події, рятувальники встановили, що загоряння сталося на даху господарської споруди на вулиці Миру.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися