Пожежа на даху в Одеській області: подробиці події

Вогонь охопив площу майже 240 м²

Вчора у селищі міського типу Радісне, розташованому в Березівському районі Одеської області, виникла пожежа, про яку о 13:39 надійшло повідомлення до Служби Порятунку. Негайно відправившись на місце події, рятувальники встановили, що загоряння сталося на даху господарської споруди на вулиці Миру.


Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС в Одеській області.


Дії команди рятувальників призвели до локалізації пожежі о 15:08 і повної її ліквідації о 15:38. Вогонь охопив площу приблизно 240 м². Завдяки професіоналізму рятувальників, вдалося запобігти поширенню вогню на прилеглі господарські споруди, що могло призвести до серйозних наслідків.


Наразі з'ясовуються причина пожежі та величина завданого збитку. Інформація про жертви чи постраждалих осіб не надходила. До ліквідації загоряння було залучено 2 одиниці техніки та 10 рятувальників від ДСНС Одещини, а також 1 одиниця техніки та 5 осіб особового складу з місцевої пожежної команди села Розквіт.

под.PNG

Нагадаємо, що нещодавно о 17:11 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Новосельського, Приморському районі міста Одеса. Рятувальники оперативно прибули на місце і встановили, що балкон на другому поверсі двоповерхового житлового будинку охоплений вогнем.


Також зазначимо, що до Служби Порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що сталася на вулиці Інглезі в Малиновському районі Одеси. За даними рятувальників, вогонь виник у квартирі на першому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися