В Одесі в одному з розважальних центрів під дитиною порвався батут

За словами батьків дитини, адміністрація закладу не запропонувала викликати швидку і навіть не вибачилася

В одному з розважальних центрів Київського району Одеси травмувалась дитина. Хлопчик провалився під конструкцію батута, коли той порвався під його вагою. Про це розповів батько постраждалого дитини Євген Гончаренко в Facebook.

В результаті хлопчик отримав забої та садини в області живота. За допомогою довелося звертатися в лікарню.

За словами батька хлопчика, адміністрація майже ніяк не відреагувала на ситуацію. Співробітники центру нібито не принесли ніяких вибачень і навіть не запропонували викликати швидку допомогу. Сам атракціон вони закрили лише через 20 хвилин після події. До цього на батут заходили діти, яких намагалися відігнати від місця з розривом.

Автор фото: Євген Гончаренко

"Під батутами у них складені металеві конструкції по типу столів, стільців, що робить падіння через порвавшийся батут вкрай небезпечним. На доданих фото видно і розрив (причому явно видно, що батут старий, явно зношений), і металеві столи прямо під ним", - розповів Гончаренко.

Як розповіла мати дитини Яна Гончаренко, коли вона запитала у заступника керуючого, чому під батутами зберігають "залізяки", їй відповіли: "Така країна".

"Ми нічого не коментуємо", - заявили порталу "Коментарі" у розважальному центрі, коли ми спробували з'ясувати їх думку з приводу того, що сталося.

Як раніше писав портал "Коментарі", дитина грав всі канікули в комп'ютерні ігри і помер.


Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися