В Одесі 5-річна дитина випала з вікна багатоповерхівки

Дівчина отримала серйозні травми

Одеські поліцейські встановлюють обставини травмування п’ятирічної дитини, яка випала з вікна багатоповерхівки. Дівчинку ушпиталили до міської лікарні у важкому стані.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. 

Про падіння дитини з вікна квартири на вулиці Академіка Корольова, до правоохоронців та "швидкої" повідомила перехожа. За попередньою інформацією, коли мати була на кухні, а бабуся іншій кімнаті займалася молодшою дитиною, маленька забралася на підвіконня, оперлася на москітну сітку і впала. Зараз нею опікуються лікарі.

Родина в поле зору правоохоронців раніше не потрапляла, сусіди характеризують сім’ю позитивно. Наразі поліцейські встановлюють повні обставини події. Вирішується питання щодо правової кваліфікації події, - йдеться в повідомленні. 

Правоохоронці наголошують, що потрібно обмежити доступ малечі до вікон, встановлювати на них замки-блокіратори або решітки. Адже москітна сітка не здатна витримати вагу дитини. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що семирічна Саша Паскаль, яка минулого року втратила ногу через обстріл Затоки, взяла участь у змаганнях з гімнастики. Це перший виступ спортсменки після протезування та довгої реабілітації. 






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися