ДТП с постраждалими в Одеському районі: поліція встановлює всі обставини події

Одному з водіїв загрожує кримінальна відповідальність

Правоохоронці розслідують дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася сьогодні в Одеському районі близько 10:00 години ранку в селі Молодіжне. Внаслідок аварії постраждали троє людей, серед них 16-річна дівчина, яка отримала травми.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


За попередньою інформацією, 61-річний водій автомобіля Peugeot, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав перевагу у русі автомобілю Toyota під керуванням 36-річного чоловіка. Унаслідок зіткнення травми отримали обидва водії та неповнолітня пасажирка другого автомобіля. Їх негайно госпіталізували до Чорноморської міської лікарні, де надають медичну допомогу.

picture

На місці події працюють співробітники територіального відділу поліції, які встановлюють всі обставини дорожньої пригоди. Також вирішується питання щодо внесення відомостей про цю подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань згідно зі статтею 286 Кримінального кодексу України, яка стосується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Повні обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди залишаються під розслідуванням.


Нагадаємо, що поліція отримала повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на вулиці Академіка Вільямса. На місці події знайшли автомобіль Volkswagen, що здійснив наїзд на перешкоду. Виявилося, що за кермом автівки перебувала 16-річна дівчина, яка мала очевидні ознаки сп'яніння.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися