В Одесі сотні квартир досі без опалення

Дві компанії заборгували "Нафтогазу"

Два одеських компанії, які повинні опалювати сотні квартир, досі без газу. Вони не погасили свою заборгованість перед "Нафтогазом". Про це повідомляє прес-служба концерну.

Так, два підприємства, ОК "Суворовський ЖЕК" і ТОВ "Элиткомсервис Компанія", не включені до реєстру споживачів.

"Рівень розрахунків ОК "Суворовський ЖЕК" становить лише 85%. Для досягнення мінімального рівня розрахунків, який дозволяє здійснювати газопостачання (90%), підприємство повинне заплатити не менше 339,4 тисяч гривень. У той же час рівень розрахунків ТОВ "Элиткомсервис Компанія" - 82%. Компанія повинна оплатити не менш 300,3 тисяч гривень", - зазначили в "Нафтогазі".

У концерні запевняють, що відразу після виконання цими підприємствами мінімальних вимог законодавства вони будуть внесені в реєстр споживачів і зможуть отримувати газ.

"Ще влітку всі виробники тепла були неодноразово проінформовані про стан своєї заборгованості і заходи, які необхідно прийняти, щоб не залишити людей без опалення взимку. Закон однаковий для всіх. Тепер "Нафтогаз" змушений вживати заходів для відновлення в найкоротші терміни газопостачання тих виробників тепла, які тільки зараз змогли виконати вимоги законодавства", - прокоментував перший заступник голова правління "Нафтогазу" Сергій Перелому.

Як раніше писав портал "Коммментарии", в листопаді і грудні одесити будуть платити за тепло за старими тарифами.


Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися