У центрі Одеси горить коледж (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

На вулиці Троїцькій горить будівля, в якій розташований Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу

Одеські рятувальники ліквідовують пожежу в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, розташованому на перетині вулиць Троїцької та Пушкінської. Про це повідомили в ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій України в Одеській області.

Загоряння сталося сьогодні о 10:12 на третьому поверсі шестиповерхового учбового корпусу. Орієнтовна площа пожежі 700 кв. м.

На місці події працюють 65 чоловік особового складу ДСНС, залучено 16 одиниць спеціальної пожежної техніки. Рятувальники евакуюють людей з палаючої будівлі. На Троїцькій і прилеглих вулицях спостерігається сильне задимлення. Крім того, стовп диму було видно з інших кварталів міста. Патрульні перекрили частину вулиці Пушкінській.

picture

Автор фото: Anna Pokas

За словами співробітників ДСНС, інформація про постраждалих уточнюється. Однак очевидці повідомляють, що з вікна палаючого будинку вистрибнула викладач, пошкодивши обидві ноги.

За останніми даними прес-служби Одеської міськради, в лікарнях міста знаходяться шість постраждалих при пожежі, один з них у вкрай важкому стані.

Також очевидці події повідомляють, що вогонь охопив всі поверхи будівлі. Є загроза обвалення даху.

picture

Автор фото: ДСНС України в Одеській області

ОСТАННЄ оновлення в 12:15: площа пожежі вже становить близько 2 000 квадратних метрів. За словами рятувальників, існує загроза розповсюдження вогню. Евакуювали вже більше 40 осіб, але процес евакуації триває. Медики госпіталізували 9 осіб, троє з них - пожежники.

picture

Автор фото: ДСНС України в Одеській області

ОНОВЛЕНО о 12:30: кількість постраждалих зросла до 12, серед них четверо рятувальників і стільки ж дітей. Ліквідація пожежі триває.

ОСТАННЄ оновлення в 12:50: евакуація нарешті завершилася. Рятувальники повідомляють про 13 постраждалих, п'ятеро з яких - рятувальники. До гасіння пожежі залучили ще більше рятувальників і техніки.


Як раніше повідомляв портал "Коментарі", вранці 3 грудня в Одесі сталася пожежа в кабельному тунелі на вулиці Водопровідної. Через це жителі Приморського та Малиновського районів міста залишилися без водопостачання. Крім того, із-за пожежі була знеструмлена контактна мережа міськелектротранспорту, із-за чого не ходили трамваї №5 і 28, а також тролейбуси №5, 7, 9, 10 і 11.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися